Počet položek: 0 0,- CZK

Aganorsa - ke kubánským kořenům

Čím je specifická značka doutníků Aganorsa a jejich tabák Aganorsa Leaf?

Muž se svým snem

V roce 1998 se Eduardo Fernandez vydal do Nikaragui se snem: vypěstovat nejlepší tabák na světě, který by zachycoval podstatu starých kubánských doutníků.

Za tímto účelem odcestoval na Kubu, kde shromáždil prvotřídní tým kubánských agronomů pracujících na nejvyšších úrovních společnosti Cubatobaco, v mnoha případech více než půl století, a přivezl je do Nikaragui.

Tito muži dohlíželi na produkci tabáku v době největšího rozkvětu kubánských doutníků, přesně znali jejich proslulou chuť a poznali, že mohou znovu vytvořit styl a vůni kubánských listů pomocí tradičních kubánských metod ve spojení se zdroji, které měli k dispozici v Nikaragui. Tabák, který vypěstovali, se jmenuje Aganorsa Leaf.

Vertikálně vedená firma - od semínka po popel

Po více než 20 letech a nespočtu ocenění je Aganorsa Leaf známá po celém světě pro svou charakteristickou chuť, která má všechny skvělé vlastnosti nikaragujského terroiru spolu s klasickou kubánskou vůní a chutí.

Jako vertikálně integrovaná společnost dohlíží Aganorsa Leaf na celý výrobní proces - od semínka až po popel - a zajišťuje, že každý doutník přináší maximální potěšení. Každý doutník ubalený v našich továrnách v Nikaragui a Miami je složen z našich nejkvalitnějších listů Aganorsa Leaf a je vyroben pod bedlivým dohledem Eduarda, jeho syna Maxe a jejich týmu kubánských dozorců. Když si zakouříte některou z našich prvotřídních směsí, pocítíte rozdíl mezi obyčejným tabákem a listem Aganorsa.

Nabídka skvělých doutníků

Doutníky Aganorsa jsou opravdu trochu jiné. Jejich směr, kterým se chtějí přiblížit kubánským chutím je velmi zřetelná a oprávněně si doutníky za 25 let získávají tisíce nových fanoušků. Čeští kuřáci mohou nyní doutníky Aganorsa ochutnat a zařadit do svých humidorů díky řadám Aganorsa Leaf, Guardian of the Farm, Lunatic a JFR. 

Aganorsa - ke kubánským kořenům - 1990188 -
Potvrzení zletilosti

Upozornění:

Tato stránka obsahuje tabákové výrobky a alkohol. Vstupem potvrzujete, že je vám více jak 18 let.