Počet položek: 0 0,- CZK

Recenze obchodu

10.05.2024

Perfektní. Jako vždy.

19.04.2024

Jako vždy. Rychlá bezproblémová zásilka. Důvěřuji radě shopu. Proto jsem vyzkoušel nějaké pro mě novinky. Petr

11.03.2024

Vzhledem k charakteru zboží bylo toto perfektně zabalené. Velmi rychlé dodání.

22.02.2024

OK

13.02.2024

Jako vždy kvalitně zabaleno a rychle dodáno. Nechyběl ani dárek v podobě doutníku navíc. Děkuji.

11.01.2024

Perfektní komunikace rychlé dodání velký a přehledný výběr

Perfektní e-shop, jsem s ním maximálně spokojený a nenakupuji už jinde.

03.01.2024

Jak už jsem psal několikrát,na tento obchod nemůžu říct nic jiného než absolutní spokojenost.

02.01.2024

Dobrá cena.

11.12.2023

Super Jednání rychlé doručení !!!

22.11.2023

Dobrá cena, rychlé dodání

22.11.2023

korektní ceny, rychlé dodáný

21.11.2023

Perfektně zabalené. Rychlé dodání. Dobré ceny.

14.11.2023

Rychlost vyřízení Komunikace s obchodem Ochota vyjít vstříc

30.10.2023

Dobrá cena, rychlost doručení.

29.10.2023

kulantní jednání, rychlé vyřízení

18.10.2023

Opakované nákupy a vždy perfektní rychlá komunikace a realizace. Všem doporučuji. Petr

12.09.2023

Jako vždy bez problémů, rychle a v pohodě. Petr

05.09.2023

Asi jsem našel další e-shop s doutníky. Navíc, majitel splnil slib, při nápravě chyby z minulé objednávky a ani jsem se nepřipomínal. Super práce.

Děkuji za hodnocení, jsem rád, že jste spokojený a těším se na další objednávky. Martin Wagner xdoutniky.cz

30.08.2023

S obchodem je perfektní spolupráce. Objednané zboží je perfektně zabaleno a objednávka je vyřízena ve velmi krátké době.

Děkuji vám za hodnocení, velmi si ho vážím. Martin Wagner xdoutniky.cz

22.08.2023

Chtěl jsem ochutnat doutník a nevěděl jsem jakej, tak mi pan poradil a dal mi i další rady. Doutník po objednání mi přišel velice rychle. Suprový eshop, kéž by se takhle choval každý eshop.

Děkuji za vaši důvěru a věřím, že doporučený doutník splnil očekávání. Martin Wagner xdoutniky.cz

20.08.2023

První nákup, jsem spokojen. Nejspíš nebude poslední.

Děkuji za hodnocení a důvěru a těším se další objednávky. Martin Wagner xdoutniky.cz

19.07.2023

rychlé vyřízení objednávky dobře zabaleno, doutníky v perfektním stavu příznivé ceny a věrnostní program dobrá komunikace

celková spokojenost, určitě jsem zde nenakupoval naposledy

Děkuji za objednávku a pochvalné hodnocení, kterého si velmi vážím. Martin Wagner xdoutniky.cz

11.07.2023

Nejlepší pohodová a kvalifikovaná komunikace.

Děkuji vám za hodnocení i důvěru. Jsem rád, že jste byl spokojen. Martin Wagner, xdoutniky.cz

25.06.2023

S lepším obchodem jsem na internetu nespolupracoval . Martin je člověk na právem místě .

Moc vám děkuji za hodnocení, které mě nesmírně potěšilo. Jsem moc rád, že jste byl spokojený. Děkuji! Martin Wagner, xdoutniky.cz

17.06.2023

Kvalitni zboži,dobrá komunikace,

Děkuji vám za pozitivní hodnocení, velmi si toho vážím. Martin Wagner, xdoutniky.cz

13.06.2023

Naprostá spokojenost už po několikáté.

Děkuji za hodnocení, jsem rád, že se vracíte. Martin Wagner, xdoutniky.cz

08.06.2023

Velice rychlé dodání Vše bylo naprosto v poradku

Děkuji za pozitivní hodnocení. Martin Wagner, xdoutniky.cz

18.05.2023

Vždy rychle doručení a kvalitně zabaleno

Děkuji za pochvalnou recenzi, jsem rád, že vše bylo v pořádku. Martin Wagner, xdoutniky.cz

30.04.2023

rychlé dodání a výborná komunikace ...doporučuji

Děkuji za hodnocení, jsem rád, že jste spokojený. Martin Wagner xdoutniky.cz

28.04.2023

Super obchod pan Wagner je člověk na právem místě . Když doutník tak od Wagnera.

Moc vám děkuji za hodnocení a slogan :-) Jsem opravdu rád, že jste spokojený a doutníky z xdoutniky.cz vám přišly k duhu. Martin Wagner xdoutniky.cz

20.04.2023

Rychlé doručení, precizní balení

Opakovaný nákup a zase vše na 100%. Malý dáreček potěšil.

Moc vám děkuji za nákupy v xdoutniky.cz. Jsem rád, že jste spokojený. Martin Wagner xdoutniky.cz

09.04.2023

Super rýchle a kvalitné

Určite by som doporučil kolegom

Děkuji za hodnocení, jsem rád, že jste byl spokojený. Martin Wagner xdoutniky.cz

04.04.2023

Jako vždy velice rychlé vyřízení objednávky Všechny dodané doutníky ve výborném stavu Velmi sympatická komunikace Potěšil i dárek k objednávce. Hned jsem vychutnal s doutníkem. :-)

Děkuji za velmi pěkné hodnocení, velmi si toho vážím. Martin Wagner xdoutniky.cz

28.03.2023

S tímto obchodem mám jenom ty nejlepší zkušenosti.Oceňuji věrnostní program,ke každé objednávce navíc dárek a u zabalených doutníků nechybí zvlhčující boveda. Doporučuji na 100 %

Děkuji za velmi pěkné zhodnocení našich služeb a kvalitě dodaného zboží. Jsem rád, že se k nám vracíte. Martin Wagner xdoutniky.cz

17.03.2023

Rychlé vyřízení Velice dobrá a příjemná komunikace obchodu

Děkuji za velmi pěkné a povzbudivé hodnocení. Jsem rád, že vše bylo v pořádku. Martin Wagner xdoutniky.cz

11.03.2023

velmi příznivá cena, rychlost dodání, atraktivní sortiment

Než se rozhodnete zakoupit doutníky jinde, zkuste pro porovnání zavítat sem ...

Děkuji za velmi pěknou recenzi, jsem moc rád, že jste byl spokojený! Martin Wagner xdoutniky.cz

10.03.2023

Objednané doutníky dorazili v pořádku, rychle a v požadované kvalitě.

Děkuji za vaše pozitivní hodnocení. Martin Wagner xdoutniky.cz

08.03.2023

rychlost dodání, rozumné ceny

Děkuji vám za hodnocení, vážím si ho a drobné "půlhvězdičkové" nedostatky odstraním. Martin Wagner xdoutniky.cz

28.02.2023

Rychlé doručení Doutníky vždy v bezvadném stavu Milý bonus k objednávce

Děkuji vám za pěkné zhodnocení, jsem rád, že jste byl spkojený. Martin Wagner xdoutniky.cz

18.02.2023

Moc příjemná komunikace s majitelem obchodu, snaha dobře poradit Rychle vyřízená objednávka Doutníky ve výborném stavu

Děkuji vám za velmi pěknou a povzbuzující recenzi a hodnocení. Vážím si toho! Martin Wagner xdoutniky.cz

17.02.2023

Rychlost Vysoce pro zákaznický servis a celkový přístup Majitel je sympaťák a krom doutníku má i Vždy vše na 100% ,zboží, balení, komunikace i doručení Bonusový systém pro stále zákazníky

Děkuji za pěkné a obsáhlé hodnocení. Velice si toho cením, proto to dělám :-) Martin Wagner xdoutniky.cz

11.02.2023

komunikace + rychlost dodání

Rychlé dodání, komunikace skvělá. Pokud něco není, tak vrácení peněz nebo nabídka jiných doutníků...atd..

Děkuji vám za velmi pěkné hodnocení, jsem moc rád, že jste spokojený a vracíte se k nám. Martin Wagner xdoutniky.cz

06.02.2023

Vždy pečlivě zabaleno a na cestu vybaveno zvlhčovačem Perfektní komunikace obchodu

Opakovaně zde objednávám nejen z důvodu, že umí zboží pečlivě zabalit a jako jeden z mála eshopů doutníky na cestu vybavit zvlhčovacím sáčkem. Komunikace obchodu vždy na 1*

Děkuji vám za zhodnocení a pochvalný komentář. Jsem moc rád, že jste byl vždy spokojený a doufám, že tomu tak bude i nadále. Martin Wagner xdoutniky.cz

28.01.2023

Rychlé dodání Perfektní komunikace

Žádné nejsou

Moc děkuji za skvělé hodnocení, velmi si ho vážím a věřím, že se k nám opět vrátíte! Tak jako již několikrát. Martin Wagner xdoutniky.cz

20.01.2023

Perfektně zabaleno jako vždy Rychlá doprava Skvělá komunikace s obchodem

Objednávám zde již po několikáté a maximální spokojenost. Jak s kvalitou zboží tak s balením. Jeden z mála obchodů, který posílá long fillery se zvlhčovacím sáčkem.

Děkuji vám za velmi pěkné hodnocení. Vaší věrnosti si vážím a věřím, že do budoucna nezklameme. Rovněž děkuji za ocenění snahy udržet doutníky v co nejlepší kondici - je mou snahou, aby skvělé doutníky přečkaly cestu k zákazníkovi v co nejlepším stavu. Martin Wagner xdoutniky.cz

09.01.2023

Kontrola věku - vše sedí se zákony, ale v nákupu neobtěžuje (vše elektronicky) výběr sortimentu komunikace články na webu rychlost dodání

občas nefunkční proklik u některých článků (není ani tolik negativ jako škoda )

Děkuji za pochvalu i upozornění na chybku v eshopu. Zkontroluji odkazy a eliminuji nefunkční odkazy v co největší míře. Martin Wagner xdoutniky.cz

24.10.2022

Rychlost

Děkuji vám za kladné hodnocení, velmi si toho vážím! Martin Wagner xdoutniky.cz

21.10.2022

Můj nejoblíbenější obchod s doutníky. Záruka rychlého dodání kvalitních produktů

Děkuji za věrnost a spokojenost. Jsem rád, že vše funguje jak má. Velmi si toho cením. Martin Wagner xdoutniky.cz

10.10.2022

Rychlost Kvalita Spolehlivost

Zboží mi vždy přijde v čas, dobře zabalené a v perfektní kvalitě.

Děkuji za vaše hodnocení. Jsem rád, že je vše v pořádku. Martin Wagner xdoutniky.cz

05.10.2022

Rychlost Ochota, prozakaznicky přístup Individuální přístup Perfektní nabídka jak doutníků, tak i alkoholu

Zde si můžete objednat a mate jistotu kvalitního servisu. Zboží obdržíte v nejvyšší kvalitě a s osobní zárukou od majitele, kterému záleží na vaši spokojenosti, a nechce jen vaše peníze. Obchod mám rád :)

Děkuji moc za skvělou recenzi a zhodnocení. Jsem rád, že osobní přístup rezonuje s očekáváními zákazníků. Velmi si toho vážím. Martin Wagner xdoutniky.cz

03.10.2022

Kvalitní zboží

Děkuji za pochvalné hodnocení. Jsem rád, že sortiment i služby splňují vaše představy. Martin Wagner xdoutniky.cz

14.09.2022

Rychlost Pružnost a ochota pana majitele Zboží vždy v perfektní kondici

Děkuji za pozitivní a povzbudivou reakci. Jsem rád, že jste spokojený. Martin Wagner xdoutniky.cz

06.09.2022

Super rychlá komunikace a rychlé dodání

Děkuji vám za velmi pochvalné hodnocení. Jsem rád, že jste byla spokojena a věřím, že s k nám opět vrátíte. Martin Wagner xdoutniky.cz

18.08.2022

Velice dobrá komunikace ze strany obchodu Rychlost vyřizování objednávek Zboží vždy pečlivě zabalené Dobrý výběr velmi zajímavých doutníků

Velmi dobrý obchod se pěkným výběrem doutníků (ale nejen jich), navíc často doplňovaným o nové a zajímavé kousky a nejrůznější akce. Mohu jen doporučit!

Děkuji za vaši recenze. Jsem rád, že jste s obchodem spokojený a těším se na vaše další nákupy v eshopu xdoutniky.cz Martin Wagner xdoutniky.cz

17.08.2022

Rychlost Individuální přístup majitele Zboží vždy v perfektním stavu Možnost dopravy po Praze

Doporučuji ve všech směrech.

Děkuji za hodnocení, velmi si vážím opakované objednávky. Martin Wagner xdoutniky.cz

14.08.2022

Rychlost Kvalita produktu Vstřícnost

Děkuji za hodnocení, velmi si ho vážím. Martin Wagner Svět Komiksu

11.08.2022

Rychlost, pružnost, ochota majitele, vždy spokojen

Pokud chcete mít perfektní doutníky, a zároveň osobní přístup je tu obchod pro Vás

Děkuji za velmi pozitivní recenzi a zhodnocení. Jsem rád, že jste spokojený! Martin Wagner xdoutniky.cz

26.07.2022

kvalita dodaných doutníku vždy na jedničku pečlivě zabaleno super péče o zákazníka výběr kvalitních doutníků za přijatelné ceny (nejsou nejnižší, ale ani nejdražší) a za přístup eshopu ke kvalitě a zákazníkovi si rád připlatím.

Na Xdoutníky jsem nakoupil vícekrát a vždy jsem byl maximálně spokojený. Komunikace na jedničku, doutníky v super kondici, rychlost dodání a vždy nějaký dárek k objednávce, což potěší vždy.

Moc děkuji, jsem rád, že jste spokojený a těším se na další obchod. Martin Wagner xdoutniky.cz

13.07.2022

Rychlé vyřízení a doručení objednávky Skvělá komunikace s obchodem

Na nic jsem nepřišel

Moc děkuji za pochvalné hodnocení, jsem rád, že spokojenost stále trvá. Martin Wagner xdoutniky.cz

12.07.2022

Neskutečná informovanost o průběhu obchodu, perfektně zabalené zboží. Obchodník mi přibalil i pozornost

Moc vám děkuji za hodnocení, věřím nám zůstane nakloněn i v budoucnu. Martin Wagner xdoutniky.cz

05.07.2022

Kvalita produktu Balení Komunikace

Není obvyklé aby při desítkách kusů dorazily všechny doutníky bez poškození. Komunikace prvotřídní.

Děkuji za velmi pěkné a povzbudivé hodnocení. Velice si ho vážím a věřím, že budete s doutníky spokojen. Martin Wagner xdoutniky.cz

16.06.2022

Super komunikace Rychlé doručení Akční ceny a slevy Dárek k nákupu

Nejsou

Super obchod s velkým výběrem pro milovníky doutníků.

Velmi děkuji za hodnocení zpracování objednávky. Velmi si toho vážím a jsem rád, že se vracíte. Martin Wagner xdoutniky.cz

03.06.2022

Skvělá a rychlá komunikace, vše perfektně zabaleno a neskutečně rychlé doručení.

Jeden z mála eshopů, který bych doporučil každému a ostatním jako vzor

Moc vám děkuji za pozitivní hodnocení. Jsem rád, že jste byl spokojený a těším se na další spolupráci. Martin Wagner xdoutniky.cz

02.06.2022

skvělá komunikace ochota precizní balení a nějaký ten dáreček navíc :)

nic

Moc vám děkuji za veskrze pozitivní hodnocení eshopu. Velmi si toho vážím a děkuji! Martin Wagner xdoutniky.cz

02.06.2022

Opět vše naprosto perfektní.

Moc děkuji za hodnocení, velmi si ho vážím! Martin Wagner xdoutniky.cz

26.04.2022

velký výběr

Děkuji za hodnocení. Sortiment budeme nadále rozšiřovat. Martin Wagner xdoutniky.cz

26.04.2022

dobrá komunikace

Děkuji za pěkné hodnocení, jsem rád, že jste byla spokojena. Martin Wagner xdoutniky.cz

18.04.2022

Velký výběr zboží, výborná komunikace, rychlost dodání.

Děkuji za hodnocení a jsem velmi rád, že jste byl se službami i zbožím spokojený. Martin Wagne xdoutniky.cz

04.04.2022

Rychlé dodání zboží Výborná komunikace Přehledný e -shop

Vždy rychlé dodání zboží. Dobře zabalené a nějaký dárek navíc. Samozřejmě zde budu nakupovat dále. Kvalitní a přehledný e-shop. Už se těším na další nákup .

Moc děkuji za pochvalné hodnocení a čas, který jste si našel k jejímu napsání. Budu se snažit nadále udržet minimálně stejný standard poskytovaných služeb. Martin Wagner xdoutniky.cz

20.03.2022

Výborná komunikace. Rychlost dodání naprosto super.

Mohu jen doporučit.

Velice děkuji za vaše hodnocení, velice si toho vážím. Martin Wagner xdoutniky.cz

13.02.2022

perfektní komunikace přehledný e-shop rychlé dodání stále se vylepšuje balení asi nejlepší e-shop s doutníky u nás ceny

Prodejce se o doutníky opravdu dobře stará a případnou reklamaci ochotně řeší. Aby udržel maximální péči při přepravě, vždy přidává udržovač správné vlhkosti Boveda, což je maximální péče. Martine děkuji Vám a přeji ať Vám to šlape a hlavně baví.

Moc děkuji za skvělé hodnocení, které mi udělalo skutečně radost. Jsem rád, že jste spokojený a budu se těšit na další spolupráci. Martin Wagner xdoutniky.cz

11.02.2022

Vše proběhlo rychle, komunikace ok.

Děkuji za hodnocení. Jsem rád, že jste byla spokojená a těším se na další spolupráci. Martin Wagner

07.02.2022

rychlost dodání

Děkuji za vaše hodnocení. Jsem rád, že vše bylo v pořádku a věřím, že se do obchodu xdoutniky.cz brzy vrátíte. Martin Wagner xdoutniky.cz

14.01.2022

Skvělá komunikace,rychlé doručení a ke každé objednávce dárek.

Moc děkuji za hodnocení, velmi si toho vážím a jsem rád, že je vše v pořádku. Martin Wagner xdoutniky.cz

06.01.2022

Prostě vše perfektní...

Děkuji za stručné avšak mimořádné hodnocení - velmi si ho vážím! Martin Wagner xdoutniky.cz

03.12.2021

Super obchod i majitel. Skvělý výběr, rychle dodání, super jednání.

Děkuji za velmi pochvalné hodnocení, udělalo mi radost a jsem rád, že jste spokojený. Martin Wagner xdoutniky.cz

30.11.2021

přehledně zpracovaná nabídka na vebu komunikace rychlé vyřízení objednávky

Moc vám děkuji za nákup a hodnocení. Velmi si toho vážím. Martin Wagner xdoutniky.cz

08.11.2021

Velice inteligentní a příjemná komunikace Perfektní uskladnění Prvotřídní balení Prvotřídní kvalita Všechno objednané došlo bez jediné chybičky Velice rozumné ceny

Zatím žádné

Velmi vám děkuji za skvělé hodnocení. Velmi si vážím času, který jste hodnocení věnoval i pochvalným slovům. Bylo mi ctí s vámi spolupracovat a dodat vám zboží z eshopu. Martin Wagner xdoutniky.cz

13.10.2021

velký výběr zboží za příznivé ceny. Rychlost dodání a velmi dobrá komunikace obchodu.

Děkuji za velmi pěkné hodnocení, velmi si ho vážím a těším se na další spolupráci. Martin Wagner xdoutniky.cz

29.09.2021

Super

Děkuji za stručné avšak plné hodnocení, vážím si vaší přízně. Martin Wagner xdoutniky.cz

29.09.2021

Rychlost Prehlednost

Neni

Perfektni pristup, krasny vyber, hezky web

Děkuji za zhodnocení obchodu. Velmi si toho vážím a děkuji. Martin Wagner xdoutniky.cz

23.09.2021

Velký výběr zboží za příznivé ceny. Rychlost dodání. Výborná komunikace obchodu.

Velmi děkuji za hodnocení a spokojenost. Jsem moc rád, že jste byl spokojený. Martin Wagner xdoutniky.cz

23.09.2021

Rychlé doručení Bezvadná komunikace Zajímavý sortiment

Nakupováno opakovaně a maximální spokojenost.

Moc vám děkuji za přízeň, jsem rád, že je vše jak má. Martin Wagner xdoutniky.cz

23.09.2021

:-)

Děkuji :-) Martin Wagner xdoutniky.cz

17.09.2021

Velice dobrý obchod. Bleskové dodání. Doutníky v dobré kondici. Menší výběr, ale zato vše kvalitní. Určitě budu pravidelně nakupovat. Naprostá spokojenost.

Velice děkuji za hodnocení obchodu i služeb. Jsem rád, že jste byl spokojen a chystáte se vracet. Martin Wagner xdoutniky.cz

10.09.2021

Velký výběr zboží za příznivé ceny. Rychlost dodávky. Výborná komunikace obchodu.

Děkuji za příznivou reakci a hodnocení. Jsem rád, že jste byl spokojený. Martin Wagner xdoutniky.cz

24.08.2021

Rychle Dobře baleno Levné poštovné Dobrá komunikace

Děkuji za pěkné zhodnocení. Jsem rád, že jste byl spokojený. Martin z xdoutniky.cz

05.08.2021

Velmi rychlé jednání, bohatý výběr, skvělé stránky... není, co vytknout.

Děkuji vám za skvělou recenzi, jsem moc rád, že jste spokojený a těším se na další spolupráci. Martin Wagner xdoutniky.cz

16.07.2021

Výběr zboží,rychlost dodání,slušné ceny,komunikace obchodu.

Rychle vyřízená objednávka,zboží dorazilo v pořádku,výborná komunikace obchodu.

Děkuji za pochvalné hodnocení. Jsem rád, že bylo vše v pořádku a těším se na další objednávku. Martin Wagner xdoutniky.cz

02.07.2021

Výborné ceny Komunikácia Ochota poradiť Rýchle dodanie Výborne zabalená objednávka

Dobrá komunikácia, rýchle a bezproblémové dodanie objednávky. Obchod určite odporúčam.

Velice děkuji za pozitivní hodnocení. Cením si jej a věřím, že budete spokojený i příště. Martin Wagner xdoutniky.cz

03.06.2021

Velmi dobrý výběr Skvělý servis Ochota Rychlost

Velice děkuji za kladné hodnocení, velice si ho cením. Věřím, že spokojenost bude nadále setrvalá a těším se na další spolupráci. Martin Wagner xdoutniky.cz

26.05.2021

Pěkný výběr, ochotný majitel, skvělá komunikace, super rychlé vyřízení objednávky. Děkuji

Exklusivní. Doporučuji

Já velmi děkuji za pozitivní odezvu, velice si jí vážím. Martin Wagner xdoutniky.cz

11.05.2021

Rychlost dodání Výběr Komunikace

Děkuji za hodnocení. Jsem moc rád, že obchod proběhl podle představ a těším se na další. Martin Wagner xdoutniky.cz

05.05.2021

Doutníky přišli rychle, a pečlivě zabalený.

Díky za dárek.

Děkuji za pochvalu. Těší mě, že jste spokojený. Martin Wagner, xdoutniky.cz

12.04.2021

Rychlé a bezproblémové dodání,zatim vše v pořádku

Děkuji za pozitivní a povzbudivou reakci. Jsem rád, že jste spokojený. Martin Wagner xdoutniky.cz

09.04.2021

Elektronická komunikace v jakém stavu se objednávka nachází

Nic

Děkuji za pozitivní reakci a hodnocení práce eshopu. Velmi si toho vážím. Martin Wagner xdoutniky.cz

08.04.2021

Perfektní servis.

Moc děkuji za pozitivní recenzi, velmi si jí vážím. Martin Wagner xdoutniky.cz

20.03.2021

Perfektní komunikace Skvělý výběr ověřených doutníků z různých zemí Výborné ceny včetně ještě lepších cen při odběru více kusů od jednoho druhu Rychlost a kvalita doručení zboží včetně osobního doručení po Praze (v balení je přiložen i malý sáček Boveda, aby doutníky vydržely v dobré kondici) Osobní přístup k zákazníkovi - pan majitel velmi rád poradí v chatu na e-shopu, e-mailem nebo po telefonu Zboží vždy v bezvadném stavu

Po všech stránkách vynikající obchod, který mohu vřele doporučit. Nakoupil jsem zde zatím dvakrát a vše bylo v naprostém pořádku. Doutníky vnímám jako symbol doby, kdy lidé uznávali hodnoty, které jsou v dnešní společnosti hůře k nalezení. Způsob, jakým vede pan Wagner svůj obchod, dokazuje, že ne všichni na staré dobré časy zapomněli.

Nesmírně si vážím vašeho hodnocení a děkuji za něj. Těším se na další spolupráci a věřím, že doutníky z obchodu xdoutniky.cz nepřibyly do vašeho humidoru naposledy. Martin Wagner xdoutniky.cz

03.03.2021

super ceny rychlá doprava mohu jen doporučit

Děkuji za kladnou recenzi a věřím, že budete spokojen s nakoupeným zbožím. Martin Wagner xdoutniky.cz

14.02.2021

Osobní přístup. Dobrá komunikace

První nákup u tohoto prodejce. Vše v pořádku

Děkuji za kladné hodnocení. Velmi si toho vážím a přeji hodně příjemných chvil s doutníky. Martin Wagner xdoutniky.cz

Potvrzení zletilosti

Upozornění:

Tato stránka obsahuje tabákové výrobky a alkohol. Vstupem potvrzujete, že je vám více jak 18 let.