Počet položek: 0 0,- CZK

Perdomo 10th Anniversary Epicure Sun Grown

Doutník Perdomo 10th Anniversary s krycím listem Sun Grown ve formátu Epicure.

Perdomo Reserve 10th Anniversary Epicure Sun Grown

Doutník z rodinné fabriky Nicka Perdomo je vyroben z nikaraguiské náplně a vázacího listu a ekvádorského krycího listu Sun Grown. Formát Epicure patří mezi moje nejoblíbenější. Obecně mám raději doutníky větších formátů, které nabízejí minimálně hodinu a čtvrt kouření.

Pevný doutník s pěkným krycím listem

Tento Perdomo doutník byl moc pěkně ubalený, utažený tak akorát, aby i před zapálením nabídl možnost vychutnat mírnou sladkost s dřevitými znaky. Krycí list je oříškově hnědý, žilky tabákového krycího listu jsou pěkně patrné, avšak nerušivé. Píšu, že tento doutník byl pěkně ubalený a utažený, pravdou ale je, že jsem se zatím se špatně utaženým doutníkem od Perdomo nesetkal a moc bych si přál aby to tak i zůstalo.

Zapáleno a první dojmy?

Sestřihl jsem cutterem Xikar V-cut a zapaloval tryskovým reklamním zapalovačem Perdomo. S tím zapálení trvalo trochu déle a bylo potřeba zapálení poopravit. První potažení hned dává okusit nasládlost tabáku zrajícího 6 let a dalších 8 měsíců uleželého v sudech po bourbonu. Kouře je od počátku dostátečně, je krásně krémový. 

V chuti se po chvíli přidává i cedr, který doplňuje nasládlost. Doutník je středně silný, po celou dobu se kouří velmi příjemně, hoření je plynulé. 

Doutník pro každý den i zvláštní příležitost

Doutník Perdomo Reserve 10th Anniversary Sun Grown je komplexní doutník, který udělá radost zkušenějším kuřákům pro všení kouření i těm, co si chtějí užít středně silný doutník většího formátu s vyzrálým tabákem. 

Doba kouření: 60-75 minut
Délka: 15,24 cm
Průměr: 2,14 cm
Formát doutníku: Epicure
Krycí list: Sun Grown

Martin Wagner, xdoutniky.cz

Perdomo 10th Anniversary Epicure Sun Grown - 1988507 -

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací
Potvrzení zletilosti

Upozornění:

Tato stránka obsahuje tabákové výrobky a alkohol. Vstupem potvrzujete, že je vám více jak 18 let.