Počet položek: 0 0,- CZK

Herrera Esteli

Fenomenální blend slavného Willyho Herrery, který spojil své síly s Drew Estate. Vyzkoušel jsem a naprosto mu propadl.

Doutník Herrera Estelí

Herrera Esteli je doutníkem z produkce Drew Estate resp. nového člena týmu Willyho Herrery. Willy přináší do Drew Estate kubánský vliv a především kubánskou chuť doutníku z jeho blendu.

zdroj obrázku: Cigar Aficionado

Než se finální blend dostal ke kuřákům, prošel si Willy zásoby v Drew Estate a díky absolutní svobodě se ponořil do mixování a zkoušení. Výsledky nebyly uspokojivé a majitelé začali být nervózní. Herrera se tedy spojil s dalšími členy týmu a podařilo se mu namixovat to, proč se do DE dostal: středně silný až silnější doutník s chuťovou balancí mezi sladkostí a kořenitostí s jasným odkazem ke kubánským kořenům.

Extra Robusto Habano

K nám se dostává jen jedna z mnoha vitol, které Drew Estate nabízí a to je Extra Robusto. Doutník je dlouhý cca 13 cm s průměrem cca 2 cm s velikostí prstýnku 52.

Povrch doutníku je přijemné hnědé barvy s olejnatým povrchem. Utažen a plněn je dostatečně, vůně velmi příjemná, typicky tabáková.

Doutník po zapálení nabízí přiměřenou kořenitou chuť, která postupně ustupuje sladké krémovitosti s cedrovými a mandlovými znaky. Příjemná kořenitost se však vrací a skvěle doplňuje sladkost ekvádorského Habana,

Doutník jsem kouřil něco přes hodinu bez potřeby dopalovat a korigovat hoření.

Herrera Estelí prodej

Skvělý doutník pro znalejšího kuřáka, který ocení intenzitu chuti a střední až silnější chuti směsi doplněné o krycí list Ecuador Habano.

Doutník Herrera Estelí získal velmi vysoké hodnocení v magazínu Cigar Aficionado.

Doutník Herrera Estelí koupíte v eshopu xdoutniky.cz

Herrera Esteli - 1989348 -
Potvrzení zletilosti

Upozornění:

Tato stránka obsahuje tabákové výrobky a alkohol. Vstupem potvrzujete, že je vám více jak 18 let.