Počet položek: 0 0,- CZK

Arturo Fuente Chateau Fuente King T

Doutník Arturo Fuente Chateau Fuente King T je k dostání také v nádherné tubě. Krycí list tohoto doutníku je Connecticut Shade.

Doutník Arturo Fuente Chateau Fuente King T

Značka Arturo Fuente patří mezi nejzajímavější značky mezi doutníky. Historie rodiny Fuente a jejich dlouhá cesta mezi špičku doutníkových producentů je mimořádně inspirativní. Doutníky splňují nejvyšší očekávání a mnoho jejich doutníků vč. prosulých řad Opus X, nebo právě Chateau Fuente jsou dlouhodobě vyhledávané a vysoce hodnocené.

Krásně provedená tuba a parádní prstýnek

Ano, tuba je skutečně krásně provedená. Kombinace bílé, černé a červené s prvky zlaté s dominantním logem Arturo Fuente vypadá velmi reprezentativně. Stejně tak i prstýnek, který je převážně zlatý s černým logem a zeleně lemovanou spodní částí. 

Connecticut Shade

Krycím listem zvoleným pro tento doutník je Connecticut Shade. Jde tedy o jemnější tabákový list, který vám určitě hlavu neutrhne. Na druhou stranu jsem určitě nepociťoval nějakou fádnost, nebo lehkost. Doutník od začátku nastavuje určitou zemitost a tu si drží až do konce. Zhruba v polovině se objevuje jemná sladkost. Doutník je skutečně velmi vyvážený v chuti a vůni. Doutník produkuje přiměřěné množstí kouře, je to velmi příjemné a mě to baví. Popel držel tento kus také dobře. 

Doutník Arturo Fuente Chateu Fuente King T je dobrý doutník, který si zaslouží pozornost. Jde o doutník na téměř dvě hodiny poklidného kouření. Podle mého je to doutník s kompaktním chuťovým profilem, spíš zemitější a nekomplikovaný. Provední a zpracování nemám co vytknout. 

Značka:Arturo Fuente
Země původu:Dominikánská Republika
Formát doutníku:Churchill
Doba kouření:75 - 100 min.
Délka (inch):7
Délka (cm):17,78
Ring Gauge (inch):49
Ring Gauge (cm):1,94

Arturo Fuente Chateau Fuente King T - 1988515 -
Potvrzení zletilosti

Upozornění:

Tato stránka obsahuje tabákové výrobky a alkohol. Vstupem potvrzujete, že je vám více jak 18 let.